Skip to main content

Video atsiliepimai

Aiškinamojo video tipai

Kas yra video atsiliepimai?

Dar vienas aiškinamųjų video stlius – video atsiliepimai. Nuo kitų video juos išskiria pagrindinis video tikslas. Video atsiliepimas yra puikus įrankis, skatinant pasitikėjimą ir auginant reputaciją tarp potencialių klientų, svarstančių, ar rinktis Jūsų įmonę, ar ne.

Priežastis, kodėl tokie video yra sėkmingi ir paveikūs yra labai paprasta – tokie video parodo realius žmones, kurie naudojasi Jūsų paslaugomis ar produktais, juos rekomenduoja, arba Jūsų darbuotojus, partnerius, ar net Jus pačius.

Raktas į sėkmę, šiuo atveju, yra paslaugų, produktų, įmonės pristatymas iš žmogiškosios pusės. Video atsiliepimai gali padaryti teigiamą įtaką Jūsų įvaizdžiui ir taip padidinti pardavimus.

Explainer video testimonials
Explainer Video Types

Kaip pasirinkti tinkamą stilių video atsiliepimams?

Video atsiliepimų tikslas – sukurti ryšį tarp Jūsų verslo ir potencialių klientų. Dėl šio priežasties, tiesioginis vaizdo įrašas yra geriausias pasirinkimas, kai svarstoma kokį stilių pasirinkti video atsliepimui.

Daugeliu atveju, tiesiog pakanka nufilmuoti asmenį, kuris pasakoja apie Jūsų kompaniją. Tačiau tik to negana – svarbu video postprodukciją patikėti profesionalams. Tik tada toks video bus kokybiškas ir efektyvus.

 O jeigu norite, kad atsiliepimas video formatu išsiskirtų iš kitų, rekomenduojame animaciją – video grafika yra sprendimas, kuris video padaro linksmesniu ir dinamiškesniu. Kadrų, iš realių žmonių gyvenimo naudojantis paslauga ar produktu, integracija į video atsiliepimą padidina patikimumą Jūsų verslu ir sužadina potencialių klientų norą išbandyti reklamuojamus dalykus.

Portfolio / Video atsiliepimai